De Kasterij thuis

Helaas lukt het mij momenteel niet om workshops te geven. Zodra ik dit weer kan laat ik u het hier weten.

In De Kasterij geef ik workshops aan huis. Onze garage is een mooie workshopruimte geworden die je kunt vinden aan de Mensinkweg 76 in Nijverdal.  

In De Kasterij kun je creatieve workshops volgen. Heb je zin in een workshop Handletteren dan ga je aan de slag met mooie letters op papier, hout en glas.  

Zou je wel willen beginnen met een creatief ideeën boek dan zou je de workshop Journaling kunnen gaan volgen. Daar begin je met een prachtig boek voor jezelf!

Wat dacht je van een Baby Journal? Als jonge moeder of oma kom je 4x per jaar bij elkaar op een workshop, daar maak je een mooi boek over je kind of kleinkind. Prachtig om later in terug te kijken.

Op dit moment is het werken met droogbloemen weer helemaal hip. Kom een avond in De Kasterij en je maakt een leuke krans met droogbloemen. Een bosje droogbloemen schikken in een mooie glazen pot of in een blok met gaatjes is ook nog een nieuwe mogelijkheid.

Lijkt het je leuk om aan het werk te gaan met Kunstleer, volg dan de workshop Manden vlechten van kunstleer. Wat je verder allemaal van dit leer kunt maken kun je elke donderdag en vrijdag middag bekijken. Super mooi is de ladder, de plantenhanger, de vazen bekleed met kunst leer en de sleutelhangers. Kom binnenkort gerust even langs voor meer informatie.

Mijn zus Krealice geeft ook al heel lang workshops vanaf haar huisadres.

Bij haar kun je terecht voor allerlei verse bloemen en kransen workshops. Zij komt steeds met nieuwe ideeen passend bij de seizoenen.

Kijk op www.krealice.nl voor meer informatie.

Wil je je aansluiten bij de Haakgroep volg dan de workshop Haken bij Krealice elke laatste donderdag avond van de maand.